Najnovije

Novosel o referendumu: Moramo stisnuti zadnja dva dana, vjerujem da ćemo u finišu premašiti broj

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel gostovao je u emisiji Studio uživo gdje govorio o prikupljanju potpisa za referendumsku inicijativu ’67 je previše’ i kampanji Vlade.

Na pitanje kako ocjenjuje odluku Ustavnog suda o objavi i emitiranju spota Ministarstva rada i mirovinskog osiguranja gdje stoji kako nisu našli osnove za postupanje, Mladen Novosel je izjavio: “Mi nismo imali vremena podnositi žalbu i podnositi brojne dokaze uspkos medijskoj promociji Vlade koja je isključivo protureferendumska”.

“Na današnjoj konferenciji nećemo otkriti brojke prikupljenih potpisa jer smo prekjučer objavili brojke. Jučer je bio kišni dan, a danas i sutra su zadnja dva dana i vjerujemo da će građani u ovom finišu premašiti brojku. U nedjelju ćemo reći ako smo uspjeli, a brojke ćemo reći tijekom narednog tjedna nakon što izostavimo one koji bi mogli biti nevažeći. Moramo stisnuti zadnja dva dana”, kazao je Novosel na N1 televiziji.

Podsjećamo, predstavnici Inicijative “67 je previše” objavili su u srijedu novu brojku prikupljenih, odnosno dosad prebrojanih potpisa za referendum. Prikupili su 306.744 potpisa što još uvijek nije dovoljno.

Facebook Komentari