Novinari Brkića upitali tko je Jovanka: Nemam pojma, to vi nađite

Održala se sjednica saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost na kojoj nije bilo razgovora o aferi SMS niti predsjednika Odbora ranka Ostojića, no najzanimljivija stvar dogodila se nakon službenog završetka sjednice.

Nakon sjednice Odbora na kojoj se raspravljalo o Zakonu o osobnoj zaštiti, većina članova napustila je prostoriju. No, kako javlja reporter N1 televizije, unutra su ostali HDZ-ov Milijan Brkić i SDP-ov Franko Vidović koji je zaključao vrata.

Nedugo potom sa sjednice je izašao Milijan Brkić. Novinari su ga upitali tko je Jovanka, koju je jučer spominjao, na što je on kratko odgovorio: “Nemam pojma, to vi nađite.”

Što se tiče zahtjeva predsjednice od SOA-e o aferi SMS, Brkić je rekao da predsjednica radi svoj posao, “u okviru svog djelokruga”.

Podsjetimo, Brkić je jučer, govoreći o aferi SMS, rekao da je očito da se uključila stara struktura UDBA-e.

“Što se tiče zadnjih napisa, zanimljivo je da sam protekli vikend proglašen malim Rankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne samo tko je Jovanka u toj priči. Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio”, rekao je Brkić, ali nije htio otkriti imena ljudi koji pripadaju tim strukturama i koji mu podmeću.

Brkić: Evidentno da se uključila stara struktura UDBA-e

Facebook Komentari