Posavski Podgajci: Alkoholizirani vozač sletio u odvodni kanal, poginuo putnik u automobilu

Teška prometna nesreća dogodila se u mjestu Posavski Podgajci u općini Drenovci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Poginuo je putnik u vozilu, dok je vozač teže ozlijeđen.

Policija je objavila detalje strašne nesreće kod Drenovaca u kojoj je poginuo putnik u vozilu, dok je vozač teže ozlijeđen. Automobil je sletio u kanal, putnik je poginuo na licu mjesta, a utvrđeno je da je vozač automobila bio u alkoholiziranom stanju.

“Oko 2:45 sati, u Posavskim Podgajcima, u ulici Matije Gupca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 33-godišnjak iz Bošnjaka upravljao je osobnim automobilom VW Golf, požeških registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Matije Gupca iz smjera Gunje u smjeru centra Posavskih Podgajaca.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, prilikom ulaska u zavoj, 33-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio vozilom u odvodni kanal ispred kolnog ulaza obiteljske kuće.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je putnik u vozilu, 26-godišnjak iz Posavskih Podgajaca, dok je vozač teže ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno kako je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola”, priopćila je PU Vukovarsko-srijemska.

Facebook Komentari