‘Medicinska sestra’ dobila optužni prijedlog, policajci je odveli na psihijatriju

Obrovački liječnik Goran Jusup rekao je kako je dao otkaz djevojci koja se predstavljala kao medicinska sestra, a nema medicinsku školu.

Žena (25) također je napravila incident tijekom snimanja RTL-ova priloga kad je upala u ordinaciju tijekom razgovora novinarke s Jusupom, pišu Vijesti.hr. Iz ordinacije ju je potom izveo policajac.

Zadarska policija potvrdila je za 24 sata kako je dobila optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja ili potvrđivanja lažnih podataka, odnosno neovlašteno nošenje znakovlja službene osobe.

Policajci su je odveli na odjel psihijatrije zadarske bolnice. Jusup, s kojim je HZZO s krajem travnja odlučio raskinuti ugovor nakon pritužbi pacijenata i inspekcije, kaže da je 25-godišnjakinju zaposlio kao spremačicu, ali da joj je sada dao otkaz.

– Čak sam je primio da doseli kod mene u stan. Ja sam joj želio pomoći da mi barem pobriše išta po radnom prostoru. Ništa drugo. Nema ona školu medicinsku, Bože sačuvaj. Mene to ništa ne šokira – rekao je Jusup, dodajući da nije radila medicinske poslove, iako je ranije rekao da je ona medicinska sestra.

– Ne, ne, ona ništa nije medicinski radila jer ona to ne zna, to sam ja radio – rekao je Jusup, koji je također odbacio navode da mu je 25-godišnjakinja zaručnica, tvrdeći da su samo prijatelji. Unatoč tome što je ranije rekao kako se “može reći da mu je zaručnica”, a i ona sama rekla je da ju je zaručio. Jusup je poručio da će i dalje raditi nakon raskida ugovora te da može raditi privatno, piše Večernji.

VIDEO Potpuni show u Obrovcu pred kamerama RTL-a: ‘Medicinska sestra’ dr. Jusupa uletjela u ordinaciju dok se snimao prilog, izveo ju policajac

Facebook Komentari