Olmo definitivno prelomio oko toga za koju će reprezentaciju igrati

Govori hrvatski jezik i ključni je igrač najjačeg hrvatskog kluba ove sezone, no Dani Olmo ipak je definitivno otpisao nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Po uzoru na Brazilce Eduarda Da Silvu i Sammira koji su iz modrog Dinamovog uskočili u kockasti dres hrvatske reprezentacije, pokušao je izbornik Zlatko Dalić lobirati da Olmo postane Vatreni, no Španjolac je ipak tu ponudu odbio.

“Čast mi je što me jedna od najboljih reprezentacija na svijetu želi. No, ja sam Španjolac i moj san je uvijek bio igrati za svoju državu. To ću i nastaviti”, rekao je Olmo za Radio Marcu.

Soudani: ‘Dinamo će za Olma lagano dobiti 40 milijuna eura, lošiji od njega prodaju se za 60-70…’

Bjelica: ‘Olmo zaslužuje u jaču ligu i jači klub’. Olmo: Volio bih s Dinamom igrati Ligu prvaka

U Dinamo je stigao još kao srednjoškolac, a s godinama se prometnuo u najboljeg igrača kluba i čitavog HNL-a. Da Olmo može igrati na najvišoj razini, vidjeli smo i u europskim Dinamovim utakmicama gdje se isticao kvalitetom.

Cijena mu je zbog toga jako porasla. pričalo se o cifri od 25 minijuna eura, no nedavno je Dinamo procijenio da bi svog dijamanta mogao prodati i za 40 milijuna. Tu cijenu potvrdio je i nekadašnji Dinamov as Soudani, prenose vijesti.hr.

Facebook Komentari