VIDEO Svađa Marasa s Plenkovićem, Bond (Meras) protiv Rasslera: Zar nije smiješno da Rassler govori da u Slavoniji nikad nije bilo ljepše nego sad

Maras je ukazao na niz afera koje su se dogodile u zadnje vrijeme, od “špic papka” nadalje. Osvrnuo se i na to kako su HDZ-ovci zadovoljni mirovinama pa poručio svima da onda i dalje glasaju za HDZ kad su njima zadovoljni.

“Je li vas sram što je 300.000 naših sugrađana otišlo otkad ste vi predsjednik Vlade”, upitao je Maras.

Plenković mu je odgovorio kako nema odgovor za njega jer nije dobio ni pitanje.

https://www.youtube.com/watch?v=TSh9mvBfFkY

SDP-ov Gordan Maras, kojeg je Jandroković unaprijed upozorio na naljepnicu kojom promovira svoju kandidaturu na EU izborima jer će ga u suprotnom ponovno upozoriti. Maras je odvratio: “Samo neka me HDZ prijavi…”

“Građanima je dosta HDZ-a, lopovluka, pljačke. Vidimo da predsjednik HDZ-a završava u zatvoru. Zar nije smiješno da Rassler govori da u Slavoniji nikad nije bilo ljepše nego sad, da Sokol govori da su mirovine izvrsne. Sramota je kako se ponašate prema građanima. Hrvatski građani nisu se rađali za Irsku”, rekao je Maras.

“Vi se ponašate kao da ste dovoljni sami sebi, kao da je ovo HDZ-ova država. Treba vam reći dosta”, zaključio je.

Jandroković je upozorio Marasa, koji je upadao Plenkoviću u riječ dok je odgovarao zastupniku Lovrinoviću: “Prestanite se nepristojno ponašati, svoju nepristojnost trenirajte negdje drugdje! Dobivate prvu opomenu”.

https://www.youtube.com/watch?v=BVfHonH_-ng

Jandroković mu je kazao kako “mora biti spreman ako poteže oružje da će dobiti natrag”. Plenković je dodao i kako “kolega Meras očito nije upoznat s radom kolege Resslera pa mu zato ne zna ime”, namjerno pogrešno kazavši Marasovo prezime, jer je Maras ranije pogrešno imenova Resslera.

“My name is Maras, Gordan Maras. I to zna gospodin Plenković, koji mi nije odgovorio na pitanje o 300 tisuća iseljenih Hrvata. Vi biste trebali štitit zastupnike”, poručio je Maras Jandrokoviću.

Share This Article