Svaki dug dođe na naplatu, kaže mudra-stara; Ubaciš žeton i igraš: Dečko Milanke Opačić postaje direktor u Zagrebparkingu

Svaki dug dođe na naplatu, kaže mudra-stara. Iako je Milanka Opačić, nakon što je napustila SDP i prešla u saborski Klub Milana Bandića, rekla da je dobila samo cvijeće, čini se da bi ta njena “transakcija” Bandiću uskoro mogla doći na naplatu. I to u obliku zapošljavanja njenog dečka Nemanje Gospavića u Zagreparkingu, na direktorskoj poziciji, piše upućena gradska televizija Z1.

Iako se trenutno radi samo o glasini koja kruži tom holdingovom podružnicom, a otvorenih radnih mjesta tamo nema, dobro upućeni u situaciju govore nam da se takve stvari ni ne rade na klasičan način – putem natječaja i izbora najboljeg kandidata za određeno radno mjesto. Kada se nekoga zapošljava “po špagi”, onda se pojedinac samo jedan dan pojavi s ugovorom u ruci i kaže da od danas on tu radi.

Dobro upućeni u Gradu Zgrebu, pak, govore da se Nemanju Gospavića spominje kao potencijalnog zaposlenika, ali ne znaju gdje će ga se smjestiti i hoće li se takvo nešto uopće dogoditi. Međutim, i oni spominju Zagrebparking kao moguće radno mjesto Gospavića koji je, zbog ljubavi s bivšom SDP-ovom ministricom socijale Milankom Opačić, Beograd zamijenio Zagrebom.

Milanka Opačić u telefonskom razgovoru kaže da to nije istina, da su to najobičnije glasine zlonamjernih ljudi.

– Ne, to nije istina. Nigdje ga se ne zapošljava. Čujte, ja sam već navikla na takve glasine. Prema njima sam osobno već preuzela i Zagrebački holding. Ništa od toga nije istina – rekla je Milanka Opačić za Z1 televiziju.

Podsjetimo, saborski Klub Milana Bandića s jednog je zastupnika u jednom trenutku narastao na njih čak 12, a mahom su mu pristupali dojučerašnji SDP-ovci. Naravno, bilo je tu i drugih, poput HNS-ove Marije Puh čiji brat, slučajno, naravno – kako je svojevremeno rekao gradonačelnik, radi u ZET-u.

Ni Gradska skupština nije drugačija. Dvoje SDP-ovaca pristupilo je Klubu Milana Bandića, Radenko Tomić i Tamara Čubretović, a čak troje ih je podržalo prosinački Proračun, iako su tvrdili da to neće učiniti. Trojica “veličanstvenih”, kako ih “od milja” zovu skupštinski kolege, bili su tadašnji HSS-ovac Ilija Ćorić, tadašnji HSLS-ovac Miroslav Polovanec te tadašnji član Nezavisne liste Zagreb Jozo Miličević koji je sada i na listi Milana Bandića za Europski parlament, piše Z1.

Facebook Komentari