Banjalučki poduzetnik ubijen u klasičnoj sačekuši

Screenshot: Ilustracija

U razmjeni vatre ubijen je i Krunićev tjelohranitelj Ž. P. i jedan od napadača čiji se identitet provjerava.

Banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić ubijen je u klasičnoj sačekuši u svom rodnom mjestu Jablanci.

U pucnjavi koja se dogodila noćas nešto prije ponoći smrtno je stradao i njegov napadač. Krunić je nakon pucnjave hitno prebačen u banjalučku bolnicu, ali je ondje preminuo, prenosi Oslobođenje.

Na mjestu zločina je nekoliko policijskih vozila, kao i pripadnika njegove zaštitarske tvrtke Sektor. Prema neslužbenim informacijama ubijen je u automobilu, ispred svoga doma, a automobil je izrešetan.

Izvor blizak istrazi otkriva da su napadači čekali da automobil Toyota u kojemu su bili Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović uspori, a potom su u njega ispucali nekoliko rafala.

U razmjeni vatre ubijen je Pavlović te jedan od napadača čiji se identitet provjerava. Slaviša Krunić u obračunu je zadobio teške ozljede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil te je u bolnici podlegao ranama.

Prilikom pucnjave ranjen je vozač preminulog poduzetnika.

Mještani su izjavili za lokalne medije da su oko 22.30 sati čuli više rafala koji su došli iz pravca obiteljske kuće Krunića.

– Bilo je pravo ratno stanje, trajalo je minutu ili dvije, a zatim je sve utihnulo.

Jedan od susjeda je izjavio da je Krunić tek nedavno sa suprugom i četvero djece došao živjeti u obiteljsku kuću jer renovira stan u Banja luci.

Slaviša Krunić bio je vlasnik nekoliko banjalučkih tvrtki, među kojima tvrtke za zaštitu osoba i imovine Sektor Security te Žitoprodukt.

Kako ističe Klix.ba, Krunić je prije nekoliko godina progovorio o pokušajima vlasti u Republici Srpskoj da ga reketare s obzirom na to da iza njega, kako je tada govorio, ne stoji nitko iz vladajućih struktura.

Kao rođeni Banjalučanin postao sam nepodoban, ne zaslužujem da imam tu tvrtku, bilo je pritisaka da se kupi tvrtka. Odlučio sam da je neću prodati ljudima koji nisu dio priče koja gradi ovu zemlju, koji ne žele dobro našoj djeci za budućnost. A riječ je o ljudima koje svakodnevno gledamo na političkoj sceni, rekao je Krunić gostujući na Face TV.

Kako saznaje Alternativna TV, bila su dva napadača, a na mjestu ubojstva su dva automobila, jedan je pripadao Kruniću, a u drugom su bili napadači.

TAGGED:
Share This Article