Policija na Šri Lanki ima pune ruke posla: Na autobusnom kolodvoru pronašla desetak detonatora, ali pravi šok je uslijedio kada su zavirili u kante za smeće

Glasnogovornik šrilankanske policije rekao je da su policijski službenici u ponedjeljak na središnjem autobusnom kolodvoru u glavnom gradu Šri Lanke Colombu pronašli 87 upaljača za bombe, piše Reuters.

Policija je upaljače pronašla na privatnom peronu kolodvora u četvrti Pettah. Prvo su pronašla desetak upaljača, ali kada su zavirtili u kante za smeće uslijedio je novi šok – tamo su ih pronašli još 75, piše RT.

Također, na drugom dijelu grada, kraj jedne crkve koja je jučer bila napadnuta, odijeknula je nova detonacija. Svjedok je za Reuters ispričao kako je do eksplozije došlo prilikom čišćenja terena, a navodno je u zrak odletjeo kombi. AP navodi da nije bilo stradalih.

Snage sigurnosti provode izvide diljem otočne države kako bi otkrili tko stoji iza nedjeljnog napada na crkve i hotele u Colombu u kojem je ubijeno 290, a ranjeno oko 500 osoba, prenosi Jutarnji.

Danski milijarder izgubio je troje djece u bombaškim napadima na Šri Lanki; Broj poginulih – najmanje 290

Facebook Komentari