Thompsonov menadžment: Lilić laže, Tuđman je volio Bojnu Čavoglave i tražio da se ona što više izvodi

Thompsonov menadžment reagirao je na tekst objavljen u Večernjem listu pod naslovom “Miro Lilić: Tuđman je bio žestoko protiv Thompsonove Bojne Čavoglave.

“Po metodi jugokomunista, triput slaži istina ne važi. Miroslav Lilić laže! Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv Thompsonove pjesme “Bojne Čavoglave”. Upravo suprotno, iz pouzdanih izvora znamo da je Franjo Tuđman, koji je i sam volio tu pjesmu, u to vrijeme tražio da se ona što više izvodi. O motivu Miroslava Lilića za iznošenja te laži možemo samo pretpostavljati”, piše menadžment Marka Perkovića Thompsona

“Ovoga nema nigdje osim kod nas, dok traje sudski postupak, prvo pučka braniteljica urla po medijima i proziva Thompsona pa i osobno mu se obraća medijskim pozivima, te na taj način radi izravni pritisak na sud. A sad vade poznate medijske osobe da lažu kako bi samo napravili pritisak na sud. Dužnosnici, kao što je pučka pravobraniteljica, ne bi trebali tako utjecati na sud”, kažu u Thompsonovom menadžmentu za Hrvatsku danas, referirajući se na postupak pred visokim prekršajnim sudom.

Facebook Komentari