Još jedan slučaj nasilja u prometu: Izišao iz auta i osobito teško ozlijedio pješaka

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Osobito teška tjelesna ozljeda“ na štetu 36-godišnjaka.

Sumnja se da je 15. travnja 2019. godine oko 10.15 sati, u Zagrebu, u Vodnikovoj ulici, dok je oštećeni prelazio kolnik, na dijelu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, u prometovanju je omeo vozača osobnog automobila marke Mini Cooper, zagrebačkih registarskih oznaka pri čemu su se neverbalno sukobili.

Oštećeni je nastavio prelaziti cestu, da bi osumnjičeni izašao iz vozila , prišao mu s leđa i šakom ga udario u glavu, u predjelu zatiljka, zbog kojeg je udarca oštećeni pao na tlo dok se osumnjičeni vozilom udaljio s mjesta događaja. Ozlijeđeni 36-godišnjak je kolima hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su osumnjičenog pronašli naknadno policijski službenici.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a općinskom državnom odvjetništvu je dostavljeno posebno izvješće, piše zagrebačka policija.

Facebook Komentari