Bunjac kazneno prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnji stražarima

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnji trojici stražara.

Podsjetimo, tijekom noćne rasprave u Saboru s 4. na 5. travnja zastupnika Živog zida Ivana Pernara iz sabornice je izbacila straža, a njegov stranački kolega Bunjac nakon toga je izgubio živce. Ivan Pernar govorio je o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, a zbog toga je dva puta dobio opomenu. Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je “kukavički poslao stražu da izbaci Pernara”. Do verbalnog sukoba sa stražarima došlo je jer su mu, kako tvrdi Bunjac, uzeli mobitel iz ruke.

– Dosta toga, sram vas bilo – nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se – nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš! Majmune jedan – galamio je na stražu koja je iznosila Pernara, prenosi Večernji.

Bunjac: Imamo čistu zamjenu teza – dogodio se napad na zastupnike Živog zida, a sad se napadače želi predstaviti kao žrtve

VIDEO Kaos u Saboru: Pernar iznesen nakon žučne rasprave, Bunjac izgubio živce, naguravao se sa stražom, prijetio smrću

Facebook Komentari