Evo što na sve objave po medijima kaže bivša supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić

Bivša supruga Milijana Brkića poslala je po odvjetnici priopćenje medijima:

Postupajući prema izričitom nalogu i uputi moje stranke, gospođe Karmen Brkić iz Zagreba, dostavljam Vam obraćanje iste povodom aktualnih događanja povezanih s obitelji gospođe Karmen Brkić i gospodina Milijana Brkića, kako slijedi:

„Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. ‘Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj.”

Molim Vas da ovo obraćanje objavite u cijelosti.

S poštovanjem, Karmen Brkić,

Facebook Komentari