Milijan Brkić osumnjičen za presretanje ženine e-pošte, on kaže da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije

Nova afera trese sam vrh HDZ-a! Prema eksluzivnim informacijama koje doznaje RTL Danas, zamjenik predsjednika stranke i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na popisu je osumnjičenih osoba zbog predmeta Franje Varge, bivšeg informatičara MUP-a koji je prije mjesec dana pušten iz osječkog zatvora. Upravo je u tom svojstvu ispitan u policijskom Uskoku prije 11. travnja.

Milijan Brkić se prvi put put našao u ulozi osumnjičenika. I to suočen s optužbama da je preko Varge presretao računalnu poštu svoje žene Karmen. Na pitanja u policiji, kako doznaje RTL, nije htio odgovarati bez svog odvjetnika, pa se branio šutnjom. Navodno je samo kazao kako je riječ o konstrukcijama. Spona cijele priče bio je Blaž Curić, bivši vozač ministra Tolušića, ali i kum Milijana Brkića koji poznanstvo s njim nije krio nakon Curićevog uhićenja.

Uz Milijana Brkića u istom predmetu osumnjičen je i njegov brat Jozo i to također da je presretao računalnu poštu preko Franje Varge za sebi jednu blisku žensku osobu. Niti Milijan Brkić, niti njegov brat pred kamerama nisu htjeli ništa komentirati.

“Cirkus koji je počeo prije 10 mjeseci, ide dalje, a kao što sam već rekao, u njemu i dalje ne želim sudjelovati. Za sada ću samo nadodati da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije”, rekao je Brkić za Dnevnik Nove TV.

Facebook Komentari