Milinović prilično točno opisao ličku kozeriju o tragediji grčkog tipa: Ovo je tragično, cijela Hrvatska nam se smije

Konstituiranje Skupštine pratio je RTL-ov Ilija Radić koji je razgovarao sa županom Darkom Milinovićem.

Tragično je ovo za Ličko-senjsku županiju, smije nam se cijela Hrvatska. Kustić je htio inscenirati da dođe do tajnog glasanja, podsjetit ću u prosincu je rekao da mora doći do izbora da se vidi tko je pozicija, a tko opozicija. Rekao bi Andreju Plenkoviću, ovo je razotkrivanje. Kustić je možda čak koruptivnim radnjama pokušao doći do većine, jer je HSP vrlo jasno rekao da neće podržati HDZ-ovog kandidata za predsjednika Skupštine i onda su napravili pauzu kako bi eventualno napravili pritisak prema nekome da digne tu jednu ruku za predsjednika Skupštine. Čestitam HSP-u nije dozvolio igre ispod stola.”

Starčević i Kustić optužuju Milinovića za opstruiranje rada Skupštine, a on kaže da mu nije jasno po čemu ju je opstruirao.

“Kustićeve nakane su mi jasne. Ako su imali većinu, pozivam HDZ i HSP da u četvrtak kažu to vrlo jasno i moji vijećnici će dići ruku za predsjednika iz redova HDZ-a ili Karla Starčevića. U tajnom glasovanju, u koruptivnim radnjama Marijana Kustića nećemo sudjelovati”, zaključuje Milinović.

Drama u Lici: Tajno glasovanje nije održano, Kustić je imao kvorum, ali je prebačeno za četvrtak

Facebook Komentari