Čačić predao listu za EU izbore: Imat ćemo barem toliko zastupnika u parlamentu koliko Kolakušić, HNS i Pametno zajedno

Predsjednik Narodne stranke reformisti, Radimir Čačić, prijavio je listu kandidata za europske izbore.

“Mi izlazimo samostalno kao Narodna stranka reformisti, pojačani s najuspješnijim dubrovačkim gradonačelnikom, Androm Vlahušićem. Jasno je da je naša stranačka baza i po broju glasača i članova sjever, mi u suštini takvu poruku uspješnog i na razini županije i na razini gradova djelovanja posebno u odnosu na europske fondove želimo poslati biračima. Naša osnovna politička poruka je bila politika je mjerljiva disciplina, birajte ljude koji su kroz godine svog rada dokazali da znaju i mogu”, rekao je Čačić.

“Kad govorimo o europskim projektima, Varaždinska županija je daleko najuspješnija hrvatska županija i prošle i ove godine, o čemu govore službeni podaci Ministarstva financija, a ne medijski marketing”, rekao je Čačić.

“Zalažemo se za neke osnovne principe, kako se ponašati u Europi i što promovirati, a da je to istovremeno i interes Hrvatske”, dodao je.

“Sasvim sigurno ova mala zemlja, ako želi imati glasove u Europi, mora imati snažne pojedince. Ovo je test naše snage pred predstojeće predsjedničke, parlamentarne i lokalne izbore, a mogu garantirati da ćemo imati barem toliko zastupnika u parlamentu koliko Kolakušić, HNS i Pametno zajedno”, rekao je Čačić, piše N1.

Facebook Komentari