Jandroković o tome je li presuda Sanaderu uteg za HDZ: Sasvim sigurno da bi bilo bolje da je nema

Ivo Sanader pravomoćno je nakon razmatranja Vrhovnog suda osuđen na 6 godina zatvora te je odveden u Remetinec. Odlazak na odsluživanje kazne komentirao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, prenosi N1.

“Ovdje se radi o presudi jednom čovjeku s imenom i prezimenom i dokaz je da je pravosuđe nepristrano, proces jest dugo trajao, ali nemam što dodati. Poruka je da nitko nije iznad zakona i da sudovi rade svoj posao”, rekao je predsjednik Sabora.

Na pitanje novinara je li presuda teret za HDZ odgovara: “Sasvim sigurno da bi bilo bolje da je nema, ali presuda je jednoj osobi.”

Ministar prometa Oleg Butković je jutros, dan nakon što je bivši premijer i bivši predsjednik HDZ-a završio iza rešetaka rekao:

“Neću komentirati nepravomoćne i pravomoćne presude i ulaziti u dubinu stvari. Zašto bih ja to komentirao, ne znam ni što piše u presudi… To nije presuda HDZ-u nego je to presuda Ivi Sanaderu. Bilo je već presuda ljudima iz HDZ-a i iz drugih stranaka, i neću komentirati”, rekao je Butković.

Beljak o HDZ-u: Pravda će biti do kraja zadovoljena tek kada toj uhljebničko rodijačkoj sekti bude zabranjen rad…

Facebook Komentari