U Splitu preminula djevojčica iz Drvara koja je stradala u pomalo nevjerojatnom spletu okolnosti

U nedjelju poslijepodne, djevojčica M. Z. (11) iz Drvara je, iz nepoznatih razloga, a kako je utvrđeno očevidom, ušla u obiteljski Mercedes i pokrenula ga. Autom je udarila u metalnu ogradu i teško ozlijedila majku (44) i sebe.

Majka i kći odmah su prebačene u bolnicu u Livno, no zbog ozljeda dijete su u teškom stanju prebacili u KBC Split.

Teško ozlijeđena djevojčica preminula je u KBC Split. Nažalost, srce 11-godišnje djevojčice prestalo je kucati, javlja portal Livno Online.

Detalji tragedije

Do tragične nesreće došlo je ispred obiteljske kuće gdje imaju malu nizbrdicu koja vodi do garaže. Djeca su se igrala na betonskoj površini ispred obiteljske kuće. Željeli su bacati loptu u koš, ali im je u tome smetao parkirani Mercedes, doznaje 24sata.

Majka je potom otvorila vrata automobila, a djevojčica sjela za volan. Dok su vrata auta bila otvorena žena je bila nagnuta unutra. Svjedoci su ispričali za 24sata da je automobil automatik i nema kvačilo, te da se nekako pomakla ručica, stisnut je gas i vozilo je naglo krenulo unazad.

Pritom su otvorena vrata udarila majku koja je pala na tlo, a Mercedes je došao do puta koji vodi prema dvorištu kuće. Vrata su udarila u stup, auto je krenuo unazad i tada je djevojčica navodno ispala iz automobila. Mercedes se zabio u metalnu dvorišnu ogradu, a vrata su se, kako kažu, odvojila i pala na nju, piše 24sata.

Otac ih je hitno odveo u bolnicu.

Facebook Komentari