Kako to: Kaos na splitskoj benzinskoj pumpi, točili benzin umjesto diesela, izazvali skupe popravke

Na benzinskoj postaji Smokovik u Splitu došlo je do nevjerojatnog incidenta – u spremnicima za dizel gorivo našao se – benzin

Kako piše Slobodna Dalmacija, vozači koji su točili dizel gorivo u svoje automobile, kombije ili kamione mogli bi se naći u velikim problemima i morat će, ako već nisu, potražiti pomoć servisera. ‘Događa se’ – rekao je Slobodnoj Dalmaciji jedan od zaposlenika postaje.

Alarm o grešci je uputio jedan od oštećenih kupaca koji se nakon točenja goriva uputio na nešto dužu vožnju pa je među prvima shvatio što je razlog kvaru na motoru.

Iz servisa su ga obavijestili da je u pitanju benzin koji ne odgovara dizel motoru, popravili su kvar i popravak naplatili 22 tisuće kuna.

Na benzinskoj postaji Smokovik nisu polemizirali oko toga što je uzrok kvara. Priznali su vlastitu krivicu i uputili vozača na Inin besplatni telefon gdje se trebao požaliti i zatražiti naknadu štete.

Računi su otišli u Zagreb i oštećenom slijedi čekanje na potez kompanije koja bi trebala obeštetiti kupca svog proizvoda.

Facebook Komentari