Satima spašavali život majke četvero djece koja je u bolnicu dovezena s nožem u prsima

U ponedjeljak nešto poslije 13 sati u mjestu Zagrađe pokraj Pleternice, javlja portal Požega.eu, došlo je, čini se zasad, do nesretnog slučaja u kojem se teško ozlijedila 43-godišnjakinja, majka četvero djece.

Iz još neutvrđenih razloga veći kuhinjski nož se zabio u lijevi dio njezina prsnog koša.

U vrlo kratkom roku nakon dojave, unesrećenoj ženi je pružena hitna liječnička pomoć, a nakon procjene liječnice koja je došla na mjesto događaja, žena s nožem u prsnom košu vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Opću županijsku bolnicu Požega.

Dolaskom u požešku bolnicu unesrećena žena je, kako piše Požega.eu, odmah podvrgnuta operaciji u kojoj joj je izvađen nož iz prsnog koša. Medicinski zahvat je bio iznimno zahtjevan budući da je prethodno utvrđeno kako je došlo do oštećenja još nekih unutarnjih organa u lijevom predjelu prsnog koša.

Operaciju su uspješno izveli specijalisti u požeškoj bolnici. Za sada je 43-godišnjakinja izvan životne opasnosti koja je zadržana na bolničkom liječenju.

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave požeško-slavonske Nikoline Janković, policija je obaviještena o tom događaju te je zasad utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju.

Facebook Komentari