Crnogorska policija riješila slučaj premlaćivanja Hrvata i paljenja njegovog dućana

Beranac Aleksandar Savović uhićen je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio dućan Hrvata Igora Tomkića, rečeno je “Vijestima” iz vrha crnogorske Uprave policije.

Prema saznanjima “Vijesti”, on će danas biti predat tužitelju a na teret mu se stavlja kazneno djelo oštećenje i uništenje tuđe stvari.

Navodno inspektorima je rekao da je Tomkiću zapalio dućan jer su mu prijatelji završili u zatvoru nakon što su pretukli tog Hrvata.

“Na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela radili su službenici CB Berane i sektora kriminalističke policije. Nakon poduzetih mjera i radnji uhićen je osumnjičeni Savović koji je priznao kazneno djelo”, priopćeno je “Vijestima”.

“Nakon što je 28. ožujka oko dva sata u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu I.T. policijski CB Berane su poduzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identificirao počinitelj ovog djela. On je lišen slobode i bit će priveden državnom tužitelju. Policija će i dalje poduzimati preventivne mjere i radnje na zaštiti I.T, njegove obitelji i imovine”, kazali su iz Uprave policije.

Facebook Komentari