HGSS kod Ogulina pronašao mrtvog mladića koji je nestao za vikend

Ad

Jučer ujutro pripadnici HGSS-a iz Ogulina od policije su dobili obavijest o nestaloj osobi na području Ogulinskog Hreljina.

“Prema prikupljenim obavijestima od strane policije došlo se do indicija koje su upućivale da se je nestala osoba udaljila prema obližnjem šumskom području zbog čega su pozvali i nas da se priključimo u potragu sa svim našim raspoloživim resursima.

Ubrzo po zaprimljenoj obavijesti na teren se uputilo pet naših članova zajedno s jednim od naša dva potražna tima, a ovaj put smo i koristili dron kojim je iz zraka brže pretraženo veće područje koje nije bilo obraslo drvećem i niskim raslinjem.

Na žalost ova potraga je okončana tužno pronalaskom beživotnog tijela nestale osobe na teško pristupačnom šumskom području. Nakon obavljenog policijskog očevida naši članovi na terenu pomogli su transportu tijela nestale osobe do najbliže prometnice gdje je predano nadležnim službama.

Ovim putem upućujemo iskrenu sućut obitelji i zahvalu svima koji su pomogli u potrazi za nestalim”, piše HGSS na svojim stranicama.

Kako piše Ogportal, radi se o nestalom Siniši Vignjeviću, 28-godišnjaku koji je nestao 23. ožujka. Tijelo je pronađeno nedaleko njegove kuće.

Facebook Komentari