Na sudu Natalija Baričević koju je autom udarila pijana kuma HDZ-ovka i pobjegla

Na sudu u Požegi danas je iskaz dala žrtva prometne nesreće koju je izazvala kuma ministrice Žalac, koja je pobjegla s mjesta nesreće, a policija ju je pronašla jer joj je s automobila pala registarska pločica.

Natalija Baričević došla je u srijedu dati svoj iskaz te kompletnu medicinsku dokumentaciju. Rekla je da ju je kuma Gabrijele Žalac, Marijana Obradović, kontaktirala nakon nesreće.

“Nažalost samo gospođa Obradović, nitko od policije. Ispričala se za nemili događaj i tražila oprost. To je bila poruka, a ja na nju nisam odgovorila”, rekla je Baričević.

Podsjetimo, kuma ministrice žalac je 30. prosinca 2018. u mjestu Jakšić upravljala automobilom pod utjecajem alkoholom te sletjela s kolnika i na nogostupu naletjela na pješakinju i potom se udaljila s mjesta nesreće.

Oćinsko državno odvjetništvo u Požegi u petak je zatražilo od PU požeško-slavonske zaustavljanje optužnog prijedloga i prekršajnog postupka protiv 40-godišnje hrvatske državljanke budući da je, kako se ističe u priopćenju, ovo državno odvjetništvo poduzelo radnje radi utvrđivanja postojanja elemenata kaznenog djela.

Kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice.

“Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranom postupku bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stanku, što je ona i učinila u petak”, kazali su iz stranke, javlja N1.

Facebook Komentari