Jednomjesečna djevojčica koju je ugrizao pas morat će proći još jednu operaciju

Ad

Jednomjesečna djevojčica koju je ugrizao pas morat će proći još jednu operaciju, rekao nam je ravnatelj Klaićeve bolnice, doktor Goran Roić.

Tri dana nakon prve operacije, ravnatelj Klaićeve bolnice u Zagrebu rekao je za DNEVNIK.hr da postoje indikacije za još jednu operaciju jednomjesečne djevojčice.

”Obzirom na primarnu težinu i prirodu zadobivenih ozljeda, kao i nalaz kontrolnog MR mozga, postavila se indikacija za dodatni neurokriurški zahvat, planiran tijekom današnjeg dana. Dijete je i dalje životno ugroženo, stabilnih vitalnih parametara”, kazao je ravnatelj bolnice dr. Goran Roić.

Podsjetimo, argentinska doga izgrizla je u petak jednomjesečnu djevojčicu u obiteljskoj kući u Repašu. Djevojčica je istoga dana hitno operirana, a nakon operacije i dalje u životnoj opasnosti.

Policija će protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na kazneno djelo povreda djetetovih prava.

Pas je neposredno nakon provedenog inspekcijskog nadzora smješten u izolaciju, u najbliže sklonište za životinje, određena je mjera provedbe kliničkog pregleda psa kroz 10 dana (prvog, petog i desetog dana od ugriza). Veterinarska inspekcija utvrdila je kako pas nije bio propisno cijepljen. Sve daljnje mjere na psu odredit će se nakon kliničnog pregleda.

Beba koju je izgrizao pas i dalje životno ugrožena; Takav napad nije prvi u svijetu, a ni u Hrvatskoj

Facebook Komentari