Bandić kaže da je Dalija Orešković furala svoj svjetonazor kroz Povjerenstvo, a recitira i “Šta bi dao da si na mom mjestu”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je rad Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, a novinari su ga pitali i hoće li bivši SDP-ovac Siniša Varga biti novo pojačanje u njegovom saborskom klubu.

“Rade u skladu s ovlastima, svatko radi svoj posao… Samo znam da oni koji su bili na čelu Povjerenstva su osnovali svoju stranku i bave se politikom… Eto kako ga rade i koliko je neovisno. Oni koji su do jučer bili na čelu, osnovali su stranku i furaju svoj svjetonazor kroz Povjerenstvo”, komentirao je Bandić rad Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

“Nikoga mi ne snubimo”
Na pitanje jesu li zvali Sinišu Vargu da se pridruži saborskom klubu, Bandić je poručio: “Ništa ja ne znam, ni za kim ne trčimo, nikoga ne snubimo, ali niti jednog kvalitetnog čovjeka nećemo zaboraviti… Problem je jedino kad Bandić nešto dobiva. To je problem vaših urednika. Ja ću vama pokloniti pjesmu koja se zove “Šta bi dao da si na mom mjestu”. Pjevao je Željko Bebek 1975., počinje pjesma “Da vas mrze, a da vam se dive”, prenosi N1.

Facebook Komentari