Pijana kuma izbačena iz HDZ-a: Stranci je nanesena šteta

Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, više nije članica HDZ-a, doznaje u nedjelju Telegram iz izvora požeškog HDZ-a.

Kako se navodi, od nje su zatražili da napusti stranku, a to je i učinila i to zbog nanošenja štete ugledu HDZ-a, vožnje u pijanom stanju, bježanja s mjesta nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Obradović je široj javnosti bila potpuno nepoznata upravo dok ministrica nije 9. ožujka naletjela svojim automobilom na djevojčicu u Vinkovcima. Iako je javnosti rekla da je bila potpuno šokirana, lokalni župni ured je objavio fotografije na kojima je Žalac već sutra bila kuma petom djetetu obitelji Obradović.

Otkrilo se zatim i da je kuma Obradović 30. prosinca prošle godine s 1,34 promila alkohola u krvi autom udarila Nataliju Baričević. U automobilu je imala dvoje djece, ali je pobjegla s mjesta nesreće.

Baričević je za 24 sata svjedočila o svojim ozljedama, ali policija je sve okarakterizirala kao prekršaj, a da nisu nikada ni pokušali popričati s Baričević. Tek nakon brojnih upita medija, lokalno Državno odvjetništvo je priopćilo da će preispitati hoće li goniti kumu Obradović samo prekršajno ili možda i kazneno.

Facebook Komentari