Modrić nakon poraza u Budimpešti: Jednostavno, moramo se trgnuti

Izjave nakon utakmice Mađarska Hrvatska (2:1):

Luka Modrić: – Nismo odigrali utakmicu u skladu s našim renomeom. Oni su bili čvršći i to im se isplatilo. Došli su do važne pobjede koja nas stavlja u težak položaj. – Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Napravili smo veliki uspjeh, ali to sada moramo ostaviti sa strane. Ranije sam rekao da će biti teška grupa i to se pokazalo. Moramo se razbuditi.

– Nije sada vrijeme za razgovor, ali sigurno ćemo razgovarati. Nastavimo li ovako imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro, a to bi bilo ravno katastrofi. – Moramo biti strpljivi, brže igrati i puno se kretati. To nismo imali danas ni protiv Azerbejdžana. Jednostavno, moramo se trgnuti. Ne shvaćati tragično, ovo je veliki udarac za nas i nismo očekivali, ali moramo imati u glavi da moramo puno bolje.

Dejan Lovren: – Tek je početak, imamo još dosta utakmica. Moramo se razbuditi i u idućim utakmicama pokazati naše lice. Boli nas svaki poraz, ali moramo nešto naučiti. A sada smo naučili da nije dovoljno živjeti na staroj slavi, nego gristi svaki dan i pokazati da taj uspjeh nije bio puka slučajnost. – Izbornik nam je rekao da dignemo glavu, naučimo iz grešaka i idemo dalje. Ova utakmica neće ništa promijeniti jer svi imamo strast u sebi, prenosi Večernji.

Dalić: Moramo naučiti da će svi protiv nas ići 200 na sat i moramo biti agresivniji. Nema kukanja i tragedije

Iz minute u minutu: Mađarska – Hrvatska: Mađari preokrenuli vodstvo Hrvatske i uzeli sva tri boda

Facebook Komentari