Tko sve smješta Gabrijeli Žalac s aferom Mercedes: Iz vlade i vrha HDZ-a 20 minuta nakon nesreće medijima su dojavili da je – ubila djevojčicu

Piše: Ante Rašić

Sinoćnji sinkronizirani medijski napad i pokušaj diskreditacije ministrice Gabrijele Žalac, smišljen je iz organiziran iz jednog centra i neodoljivo podsjeća na šezdesete godine prošlog stoljeća.

Ne postoji slučajnost da većina elektroničkih medija sinkrono puste tekst o skupocjenom vozilu u dvorištu obiteljske kuće roditelja ministrice Žalac.

Radi se o ciljanom napadu određenih skupina koji žele političku eliminaciju ministrice. Zanimljivo da nitko nije spomenuo bager, uz dvorište njene kuće koji vrijedi 5 puta više od spornog Mercedesa.

Samo dva pitanja su sporna, a oba su vezana uz njenu prometnu nesreću. Prvo pitanje je tko su osobe iz vlade i vrha HDZ-a koji su nakon 20 minuta od njene nesreće javili nekim medijima da je ministrica Žalac ubila dijete, ponavljam, ubila dijete u Vinkovcima. Drugo pitanje je, je li njena zaštita od strane premijera Plenkovića zadnja linija obrane.

Možda bi trebalo dodati i pitanje, tko su skupine u HDZ-u kojima jedna od rijetkih ministrica u vladi na čiji rad javnost nema primjedbi i koja se percipira kao odlučna, vrijedna i stručna – smeta.

Hajka nije od jučer, ona traje već neko vrijeme, prepuna je seksizma, na što udruge za zaštitu ženskih prava nisu reagirale, a nesreća čiji je ministrica bila sudionik samo je bila jocker toj skupini, da bi eskaliralo sinoćnjim i današnjim napadima.

Treba li napominjati da Gabrijela Žalac ne živi u zajedničkom domaćinstvu, te da su imovinski podaci njene majke i oca zaštićena kategorija, dostupna isključivo poreznoj upravi, a sve traje zabranjene sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Više nije zabava, napad na ministricu Žalac je ozbiljan i organiziran, Mercedes u dvorištu je samo početak

Facebook Komentari