Suspektno parkiranje: Povjerenstvo Nataše Novaković razmatrat će zamršeni slučaj Mercedesa u dvorištu ministrice

N1 je pitao Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa hoće li se baviti slučajem Mercedesa iz dvorišta ministrice Gabrijele Žalac, a koji su, kako je ona kazala, njezini roditelji unajmili

“Vezano za osobni automobil marke Mercedes E klase koji je viđen u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac u Vinkovcima koji je, prema medijskim natpisima, u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car u vlasništvu g. Josipa Stojanovića Jollyja, a prema izjavi ministrice koriste ga njeni roditelji na temelju ugovora o najmu, ovim putem obavještavamo Vas da će Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa razmotriti ima li u objavljenim informacijama elemenata koji upućuju na moguću povredu Zakona o sprječavanju sukoba interesa ili načela obnašanja javnih dužnosti na radnom sastanku koji će se održati početkom sljedećeg tjedna s obzirom da je većina članova Povjerenstva trenutno službeno odsutna”, odgovorili su za N1 iz Povjerenstva.

Podsjetimo, ministrica se jutros u Saboru oglasila o Mercedesu:

“Auto u dvorištu je od mojih roditelja i ne razumijem zašto se digla tolika prašina. Kada auto koji kupim bude u mom vlasništvu prijavit ću ga u imovinskoj kartici.

Auto stoji u mom dvorištu jer je brat dovezao svoj automobil kod roditelja pa nema mjesta. On je rentan kroz ugovor u najmu, a vjerojatno će ga kupiti”, rekla je ministrica. Nakon toga je ipak rekla da će morati pitati roditelje hoće li ga otkupiti.

Na pitanje N1 kakav je njezin odnos sa šibenskim poduzetnikom Josipom Stojanovićem Jollyjem, vlasnikom tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car čiji je i Mercedes u njezinom dvorištu, odgovara: Poznajem ga i poznavat ću ga do kraja života.”

Beljak o Mercedesu u dvorištu ministrice Žalac: Suspektno mi je……

Stečajni Mercedesi naši svagdanji: Evo koliko je majka ministrice zaradila na samo jednom stečaju

VIDEO Gabrijela Žalac o Mercedesu u svom dvorištu

Nova zabava na političkoj sceni: Čiji je skupi Mercedes u dvorištu Gabrijele Žalac? Vlada šuti, suprug zamuckuje…..

Facebook Komentari