Beljak o Mercedesu u dvorištu ministrice Žalac: Suspektno mi je……

Izvor: N1

Čelnik HSS-a Krešo Beljak izjavio je kako bi ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac trebala pokazati ugovor o najmu ili kupnji automobila koji već danima stoji parkiran u njenom dvorištu, a u srijedu ujutro je izjavila kako su ga njeni roditelji unajmili ili kupili.

“Pitanje treba postaviti vlasniku vozila”, kaže Beljak kojemu je sumnjivo to što je automobil za koji nije jasno čiji je stoji parkiran u dvorištu ministrice, prenosi N1.

“Suspektno mi je, treba pronaći ugovor. Tko je potpisao, pod kojim uvjetima, tko to plaća… Ako je sve čisto, pokaže se ugovor, vide se isplatne liste… Postoji opcija da vam netko posudi auto i besplatno”, kaže.

Izjava koju je ministrica jutros dala Beljaku nije jasna.

“Zato treba pokazati ugovor o najmu, kupoprodaji. Kad to pokaže bit će jasno što je istina, što laž. Njene su izjave nejasne i nešto se tu petlja. Vlada je odbila HSS-ov prijedlog o porijeklu imovine. Da se to prihvati, ovakve stvari ne bi bile moguće i onda bi država odmah zaplijenila taj automobil”, rekao je Beljak.

Beljak je komentirao i jučerašnji istup Ognjena Krausa u kojemu je poručio da Židovi neće biti u jedinstvenoj koloni u Jasenovcu ove godine.

“U svakom slučaju podržavam Židovsku općinu u ustrajanju da ljude na vlasti na taj način poduči osnovu europske civilizacije 20.stoljeća, a to je antifašizam. Naravno da ljudi koji su stradali u Holokaustu ne mogu biti svrstani u istu kolonu. Plenković, Jandroković i Kolinda Grabar-Kitarović bi trebali pročitati Ustav i onda se ne bi dogodilo da im Židovska općina kaže ne”, rekao je Beljak dodajući kako treba staviti točku na sve poveznice današnje hrvatske države s NDH te da Njemačkoj ne pada na pamet da radi komemoraciju za svoje vojnike koji su poginuli u Rusiji.

Nova zabava na političkoj sceni: Čiji je skupi Mercedes u dvorištu Gabrijele Žalac? Vlada šuti, suprug zamuckuje…..

Share This Article