Plenković o novom slučaju obiteljskog nasilja u HDZ-u: Ne znam kako se to događa, ali stalno je nešto vezano za Požegu

Na postu u Facebook-grupi #spasime Igora Krizmanića, člana HDZ-a iz Požege, kći je optužila za teško obiteljsko nasilje kojem je bila izložena zajedno s majkom. Krizmanić negira optužbe, a slučaj je komentirao i premijer Andrej Plenković.

Igor Krizmanić HDZ-ovu potpredsjedniku Gradskog vijeća Požege poručio je da priča iz njegova privatnog života nije istinita te da je članstvo zamrznuo do završetka pravnog postupka kako ne bi naštetio ugledu stranke.

– To je jasan signal da HDZ ne tolerira nasilje. Ne znam kako se to događa, ali stalno je nešto vezano za Požegu. Mislim da se radi o slučaju otprije 15 godina. Nikakvih saznanja o tome nisam imao. Nemam dovoljno informacija da bih više rekao. Time se bave županijska i gradska organizacija, izjavio je komentirajući slučaj premijer Andrej Plenković. Na pitanje novinara da komentira slučaj Nelle Slavice iz Šibenika koja je navodno članica i HNS-a i HDZ-a, premijer je kazao kako ni o tome ne zna detalje te da mu je provjera slučaja u Požegi bila prioritet, piše HRT.

HDZ-ovac kojega je kći optužila za nasilje, zamrznuo članstvo u stranci

Facebook Komentari