VIDEO Netko je pretukao, pa onda sačmom nastrijelio i ostavio da ugine ovog psa…traži se monstrum

Ovo je pas koji je prekjučer pronađen u Malunju (okolica Jastrebarskog) u očajnom stanju. Naime, osim što je imao masnice i rane po tijelu, netko je mislio da bi ga bilo zgodno uz to sve i propucati i ostaviti da ugine u mukama, kaže volonterka stranice ‘Udomi njušku’.

Oskar, ime koje bi mu voljele nadjenuti volonterke stranice ‘Udomi njušku’, je zbrinut u veterinarskoj stanici Pokupsko Cerje zahvaljujući ljudima koji su ga vidjeli, sklonili i zvali. Tamo je dobio sve potrebno i danas je odveden na dodatne pretrage i operaciju.

Tamo mu je iz kralježnice izvađena sačma i za sad pomiče samo prednje noge (do jučer je micao samo glavom, tako da je ovo ogroman korak) ali stražnje još ne, i ne zna se hoće li.

Osim hrpe pozitivne energije bilo bi idealno kada bi mu mogli naći adekvatan privremeni smještaj, jer trenutno treba njegu 24 h na dan. Ako ste vi baš taj koji to može i želi, pišite Facebook stranici ‘Udomi njušku’.

Nekoliko ljudi ponudilo se dati doprinos za novčanu nagradu onome tko zna počinitelja ovog djela. Jamče anonimnost, a napravit ćete veliku stvar, jer ćete ukazati na još jednog monstruma koji slobodno šeta zemljom i možda spriječiti da upuca još kojeg psa ili možda i nečije dijete.

Za više informacija možete se javiti u inbox gore navedene stranice ili kontaktirati sklonište u Pokupskom Cerju na broj: 0996266176

Volonterke zahvaljuju u Oskarovo ime! Pas je pod snažnim sedativima i trpi jake bolove.

Facebook Komentari