Živi zid nakon izbornog potopa u Lici: Neki birači su slijepi, neki ne znaju čitati… Za njih osim HDZ-a i Dade nitko ne postoji

Živi zid na svojim je stranicama na Facebooku komentirao poraz koji su doživjeli na jučerašnjim prijevremenim izborima za Skupštinu Ličko-senjske županije.

Živi zid je u cijeloj Lici ukupno dobio 661 glas, a tvrde da za Ličane osim HDZ-a i Dade nitko drugi ne postoji.

“Izbori u Lici donijeli su jednu veliku školu. Promatrajući izbore, obilazili smo velik broj privatnih kuća i domova za starije i nemoćne. Birači, velik dio njih, nisu u stanju čitati, pa traže od članova biračkog odbora da im pročitaju imena sa izbornih lista. Neki su slijepi, neki polusvjesni, većina jedva pokretni, nemoćni…

Za njih osim HDZ-a i Dade nitko i ne postoji. Neki se čude kako to da Dado i HDZ ne idu skupa, prvi put čuju da su se razišli. Za nove stranke nikad nisu čuli.

Nažalost, dok se ne dogodi smjena generacije, možemo samo gledati kako država propada i nadati se da će do tada ostati nešto za spasiti”, javljaju iz Živog zida.

Bitka u Lici tek počinje: Zbrojena sva biračka mjesta, evo i rezultata, HDZ-ova koalicija je relativni pobjednik, ali kako do većine….

Facebook Komentari