Ministrica Žalac u suzama: Premijeru sam u subotu ponudila ostavku! Vlada je isti dan rekla da nije podnijela ostavku! Možda su svi u pravu, a možda i netko laže

Danas se očekuje izjava premijera Andreja Plenkovića, nakon ministrice regionalnog razvoja Gabrijele Žalac, o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovala ministrica, ozlijedivši djevojčicu, vozeći automobil bez važeće vozačke dozvole. Ministrica je gotovo tri godine vozila bez vozačke dozvole koja joj je istekla.

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac dala je izjavu za medije danas 11. ožujka u 12:00 sati, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Ministrica je komentiratala prometnu nesreću u kojoj je ovoga vikenda sudjelovala, u kojoj je teže ozlijeđena 10-godišnja djevojčica, a koju je, vozeći automobil bez valjane vozačke dozvole, ozlijedila Žalac.

Vidno šokirana ministrica ispričala je što se dogodilo u Vinkovcima u subotu….

Nisam ni znala da mi je istekla 9. 6. 2016 godine, mislila sam da vrijedi…..To me uopće ne opravdava. Drago mi je da se djevojčica oporavlja. Premijeru sam u subotu ponudila ostavku, mandat na raspolaganje…, rekla je ministrica Žalac.

Na pitanje je li podnijela neopozivu ostavku, ministrica nije decidirano odgovorila.

“Predsjednik Vlade će o tome odlučiti”, rekla je ministrica.

No, u subotu su iz Vlade rekli: Ostavku nije podnijela, niti to očekujemo. To je rekla zapravo i ministrica Žalac, nije dala ostavku, nego ju je, kaže, ponudila Plenkoviću.

Vlada nakon što je Gabrijela Žalac vozila s nevažećom dozvolom i zgazila djevojčicu: Ostavku nije podnijela niti se to očekuje od ministrice

Ja sam dala mandat na raspolaganje i to je sve što vam mogu reći, rekla je ministrica Žalac na opetovano pitanje zašto nije ponudila neopozivu ostavku.

Ministri o ostavci Gabrijele Žalac: Od Biblije do formalnog propusta

Facebook Komentari