VIDEO Luka Modrić stavio je točku na i u pobjedi Real Madrida kod Valladolida

Luka Modrić stavio je točku na i u pobjedi Real Madrida kod Valladolida u jednoj ludoj utakmici. Bilo je 4:1 za Kraljevski klub, koji je, da u Primeri nema VAR-a, mogao gubiti 3:0 u prvih pola sata utakmice. Luka Modrić postigao je posljednji pogodak u slavlju Reala.

Valladolid je u 12. minuti izborio kazneni udarac, ali ga je promašio Alcaraz. Samo minutu kasnije domaćin je i zabio, ali je njegov pogodak poništen nakon sumnjivog zaleđa. Četiri minute nakon toga Valladolid ponovno trese mrežu Reala, ali ovoga puta iz čistog zaleđa.

Treća sreća za domaćina u 29. minuti kada je Tuhami konačno zabio regularan pogodak i Valladolid je poveo. Vodstvo je trajalo svega pet minuta, ponajviše zahvaljujući lošoj reakciji domaćeg vratara koji je loše boksao loptu i omogućio Varaneu da zabije za 1:1.

U nastavku je Karim Benzema u 51. i 59. minuti doveo Kraljeve u vodstvo 3:1, a onda je u 85., u situaciji s igračem manje, Luka Modrić postavio konačnih 4:1.

Benzema je prošao po lijevom krilu, dao loptu za Modrića koji se sjurio u kazneni prostor, uz malo sreće prošao svog čuvara i onda pogodio dijagolnalni kut, piše gol.hr.

Rezultati by SofaScore

Share This Article