Užas na Jadranskoj magistrali: Djevojka izgorila u automobilu, druga preživjela jer je ispala van

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći subote, 15-ak minuta iza ponoći dogodila na Jadranskoj magistrali, na dionici između Rogoznice i Primoštena kod Marine Kremik, jedna je osoba smrtno stradala, a druga je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako doznaje Jutarnji, život je izgubila 20-godišnja djevojka Laura B. iz mjesta Stupin Čeline u općini Rogoznica. Teške i po život opasne ozljede zadobila je njezina 26-godišnja prijateljica Ivana iz Dvornice, također mjesta s područja Općine Rogoznica. Za njezin život bore se liječnici u Općoj bolnici Šibenik.

Obavljenim očevidom utvrđeni su detalje ove teške prometne nesreće, koja je na stravičan način uzela mladi život.

– Automobil Fiat Punto se kretao iz smjera Rogoznice prema Primoštenu. Zbog neprilagođene brzine, 20-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem, te je automobil prešao na suprotni kolnički trak i sletio u provaliju. Automobil se potom zapalio i vozačica je ostala u njemu, a 26-godišnja djevojka koja je sjedila na mjestu suvozačice, prethodno je ispala iz automobila – kazao je Jutarnjem zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku Emilijo Kalabrić, koji je rukovodio očevidom ove prometne tragedije.

Facebook Komentari