Pernar: Da sam ja optužen za silovanje, što mislite kakav bi bio medijski tretman; Da sam ja bez važeće vozačke autom pokosio dijete, mediji bi me skalpirali

Ad

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom fb-u se osvrnuo na dva recentna događaja.

Da sam ja bez važeće vozačke autom pokosio dijete, mediji bi me skalpirali, komentirao je današnju prometnu nesreću ministrice Gabrijele Žalac.

Jučer su svi portali izvještavali o tome da je načelnik općine Lasinja koji je preko HDZ-ove liste izabran na tu funkciju optužen od strane DORH-a za silovanje.

Ne bi se o tom čovjeku danas posebno osvrtao da je barem jedna televizija izvijestila o tom događaju.

Zamislite da je kojim slučajem umjesto protiv Željka Prigorca DORH podigao optužnicu protiv mene, što mislite kakav bi medijski tretman od HRT/NOVA/RTL ja dobio.

Prisjetite se samo onog cirkusa s vitaminom C, a vitamin C je kikiriki u usporedbi s optužbom za silovanje.

Pokušajte zamisliti ženske udruge koje su zgrožene mojim ponašanjem, armiju psihijatara koji bi se zapitkivali kakav sam ja to čovjek, izjave premijera Plenkovića koji osuđuje nasilje nad ženama, zgražanje svih mogućih novinara nad mojim činom itd.

Međutim, kada je za silovanje optužena osoba koja je slikovito rečeno do jučer bila u HDZ-u, onda je sve to izostalo, popapala maca jezik, svi šute. Tako se barem meni čini, ispravite me ako griješim i ako je barem jedna televizija prenijela tu vijest, a potom se zapitajte kako bi ju pokrivali da se kojim slučajem radi o meni ?

Svako dobro dobri ljudi!, napisao je Pernar.

DORH podigao optužnicu protiv HDZ-ovog načelnika zbog silovanja, on odgovara: Ona je prostitutka

Ministrica Žalac pregazila je djevojčicu, a nije imala ni važeću vozačku dozvolu

Facebook Komentari