Ministrica Žalac automobilom pregazila djevojčicu

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da u Vinkovcima u subotu ujutro došlo do naleta osobnog vozila na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. U nesreći je sudjelovala ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac.

Djevojčici je pružena hitna medicinska pomoć i nalazi se u Općoj bolnici Vinkovci.

“Zadobila je teže tjelesne ozljede: Prijelom distalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične. Nastavak liječenja operativno u KBC-Osijek, nije životno ugrožena”, za N1 je potvrdio dr. Goran Lasić.

Navodno je djevojčica istrčala iz grmlja pred automobil ministrice.

“Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete.

Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem.

Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete”, priopćeno je iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

‘Ušla je uplakana u policijski kombi i plakala dok je davala iskaz’

– Prolazio sam ulicom i vidio ministricu okruženu policijom, tamo je bio i njen suprug. Kako sam saznao, udarila je djevojčicu koja je tamo prelazila cestu. Ušla je uplakana u policijski kombi, i unutra je plakala dok je davala iskaz – govori čitatelj 24sata.

Facebook Komentari