Čini se da je netko ipak spreman iskrcati 120 milijuna eura za igrača Benfice, a čini se i da Olmo onda vrijedi 240 milijuna

Predstavnik Joaoa Felixa, Jorge Mendes, uočen je u loži Juventusa tijekom utakmice protiv Udinesea, a može se pretpostavljati koji je bio glavni razlog njegovog posjeta. Njegovi klijenti, Cristiano Ronaldo i Joao Cancelo, nisu sudjelovali u igri, sugerirajući kako je njegova nazočnost bila zbog razgovora s čelnicima kluba oko novog potencijalnog transfera.

A igrač koji je trenutno vruća roba je jedan od najboljih igrača Benfice Joao Felix, kojeg već uspoređuju s talentom Cristiana Ronalda. Prema različitim izvorima, uključujući Calciomercato.com i Sport Mediaset, razlog Mendesova posjeta bio je upravo nadareni 19-godišnjak.

Joao Felix već ima 11 golova i šest asistencija u 29 utakmica za svoj klub ove sezone. Njegova klauzula iznosi 120 milijuna eura, a snažan interes za njega pokazala su i dva kluba iz Manchestera. Međutim, Juve se nada da će iskoristiti sve bolji odnos s Mendesom i nadmašiti konkurenciju.

Također, Talijani se nadaju da im u prilog ide činjenica kako bi Felix dobio mogućnost igranja sa svojim idolom Cristianom Ronaldom, piše gol.hr.

Facebook Komentari