VIDEO Policija objavila detalje sudara BMW-a i Audija u Dubravi, evo što se dogodilo

Ad

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće u Dubravi kad su se sudarili skupocjeni Audi i BMW pri čemu su tri osobe ozlijeđene.

Sudar u Dubravi

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu, tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka, a u trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja za ravno.

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, se uslijed siline naleta odbio u smjeru istoka te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja dok su krhotine plastike otpale s vozila te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, 23-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policija također traži pomoć građana.

“Kako bi se utvrdile točne okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili 192”, priopćili su.

VIDEO Nakon današnjeg užasnog sudara na av. Dubrava, osvanula zastrašujuća snimka – 234 km/h kroz nekoliko crvenih

VIDEO Snimka silovitog sudara dva skupa auta u Dubravi, dijelovi letjeli 50 metara, pogodili djevojku na tramvajskom stajalištu

Facebook Komentari