Marić: Bit će teška utakmica, ali vjerujem u ovaj Dinamo

Nogometaši Dinama danas će protiv portugalskih velikana Benfice igrati prvu utakmicu osmine finala Europske nogometne lige. Gosti u emisiji Dobro jutro bili su Stjepan Balog i Silvio Marić.

– U sadašnjoj generaciji prepoznao sam nešto što dugo nije bilo, jedno samopouzdanje, inat, što u dosta generacija prije nije bilo i moj odgovor je da, odgovorio je Balog na pitanje može li Dinamo pobijediti Benficu.

Marić je rekao da će biti teška utakmica, ali da vjeruje u ovaj Dinamo, koji je odličan.

Za Dinamo neće igrati Arijan Ademi i Izet Hajrović. – Bit će teško bez njih, ali trener ima 25 igrača koje mijenja i ne vidim tu veliki problem, rekao je Balog dodavši da nikada nije bilo toliko puno kvalitetnih igrača u rosteru Dinamu.

Dinamo će također biti i bez trenera Nenada Bjelice koji je odlukom disciplinske komisije UEFA-e suspendiran jednu utakmicu u Europskoj ligi zbog isključenja u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Europa lige protiv Viktorije Plzen u Zagrebu.

– Bjelica će imati bolji pogled od gore, kako funkcionira ekipa i vidjet će svaki nedostatak, te javljati na klupu, rekao je Marić.

I Benfica je došla bez dvojice ključnih igrača. – Je li to dojam podcjenjivanja ne bih rekao, ali moglo bi se dogoditi da im se to obije o glavu, rekao je Balog.

Marić je istaknuo da je bitna kvaliteta, ali da kad se uz kvalitetu složi dobra atmosfera to radi razliku koja se vidi u teškim utakmicama. – Ostati u Europi ovoliko dugo, znajući našu financijsku moć u odnosu na ostale klubove koji igraju u Europi, je vrhunski rezultat, zaključio je Marić.

Sudac iz pakla: Dinamu sudi Englez zbog kojeg je Buffon “poludio” prošle godine – Umjesto srca, Michael Oliver ima kantu smeća

Share This Article