SDSS će uskoro održati sastanak na kojem će odlučiti ostaju li ili odlaze iz vladajuće koalicije

SDSS će uskoro održati sastanak na kojem će odlučiti ostaju li ili odlaze iz vladajuće koalicije, neslužbeno doznaje Media servis. No, o tome će razgovarati tek nakon izbora u Lici.

Podsjetimo, Milorad Pupovac u utorak je gostovao u Novom danu na N1 televiziji i komentirao aktualne događaje. Spomenuvši spaljivanje lutke s njegovim likom na karnevalu u Kaštelima, Pupovac je rekao da se radilo o govoru mržnje.

“Ne mogu braniti svoju poziciju, a sve dalje nije stvar mog promišljanja već stranačkog rukovodstva, previše se toga nakupilo. Orkestrirana kampanja za ratne zločine koju vodi jedan gradonačelnik, i svi su je prihvatili… Tko ima obraza reći da ustaški pozdrav “Za dom spremni!”, nije ustaški pozdrav i da to nije ista tradicija”, rekao je Pupovac, dodavši da je stao na crtu, ali da je neće prijeći.

Kasnije je u razgovoru za Media Servis potvrdio je da razmišlja o odlasku iz Vladajuće koalicije.

“To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga i to je poruka koju smo morali poslati”, rekao je Pupovac Media Servisu.

Pupovac se ne šali, drugi put danas je rekao da što se njega tiče ljubav s Plenkovićem je pukla, na SDSS-u je odluka o izlasku iz koalicije

Facebook Komentari