Mislili ste da samo HDZ-ova državna razina sudjeluje u Lici u kampanji? Ima i SDSS državnu razinu u sklopu dogovora s Plenkovićem

Visoka i brojna delegacija Samostalne demokratske srpske stranke boravila je jučer u Lici u sklopu kampanje za izvanredne izbore za Skupštinu Ličko-senjske županije.

Predsjednik kluba zastupnika Boris Milošević, državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Mile Horvat i pomoćnik ministra poljoprivrede Milan Tankosić o politici SDSS-a na državnoj, regionalnoj i lokalnoj razini razgovarali su s biračima u Donjem Lapcu i Udbini, piše SDSS.

“Gotovo sve liste na izborima u Lici imaju pokojeg Srbina, koji je tamo samo zato da odnese pokoji srpski glas, ali budite uvjereni da samo SDSS brine o problemima svog naroda”, istaknuo je dožupan ličko-senjski Nikola Lalić, na predizbornom skupu SDSS-a u Udbini.

“Uvijek je važno izaći na izbore, ali ovi su doista posebno važni, jer Srbi u Lici po prvi puta, ako osvoje nekoliko mandata, mogu biti u poziciji da njihov glas odlučuje, a to znači da će ti zastupnici biti u prilici rješavati brojne probleme, koje se do sada guralo po tepih”, izjavio je saborski zastupnik Boris Milošević, koji je s državnim tajnikom Milom Horvatom, pomoćnikom ministra poljoprivrede Milanom Tankosićem i njihovim domaćinom, nositeljem SDSS-ove liste na izborima u Lici i donačelnikom Udbine Milanom Uzelcem, došao u Udbinu pozvati Srbe da podrže SDSS na izborima.

Skup su uveličali i načelnik Vrhovina Milorad Delić i dugogodišnji član te jedan od osnivača stranke u Lici Stanko Momčilović, piše SDSS.

Facebook Komentari