28.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Da lička sirotinja shvati koliko je sati: Plenkovićeva uzdanica Kustić ima superskupi...

Da lička sirotinja shvati koliko je sati: Plenkovićeva uzdanica Kustić ima superskupi sat, koji je zaboravio prijaviti na kartici

U ovu nedjelju održat će se prijevremeni izbori u Ličko-senjskoj županiji, u kojoj će stanovnici birati nove članove Županijske skupštine.

Ankete govore kako će se voditi neizvjesna borba između aktualnog župana Darka Milinovića i saborskog zastupnika Marijana Kustića, koji predvodi listu HDZ-a.

Za Marijana Kustića pojavile su se potencijalni nevolje – sat. Kako javlja naš reporter Hrvoje Krešić, Kustić je vlasnik Luminora GMT, čija je cijena 7.500 dolara, odnosno oko 48.000 kuna. Dužnosnici su prema zakonu u imovinskoj kartici dužni prijaviti svaku pokretninu vrijedniju od 30.000 kuna, no Kustić ovaj sat nije prijavio.

Imovinsko stanje dužnosnika – Marijan Kustić
Na snimkama N1 televizije se vidi da je Kustić spomenuti sat nosio 26. veljače 2019., ali i godinu dana ranije.

Imovinsku karticu Marijan Kustić je zadnji put nadopunio imovinsku karticu u srpnju 2017.

Javio se redakciji N1 i rekao da je riječ o obiteljskom daru za kojeg nije bio svjestan koliko vrijedi, pa je zahvalio novinarima kad su mu to otkrili i upravo prijavljuje sat u imovinsku karticu.

Anketa pokazala krah Plenkovićevih poslušnika u Lici: HDZ na povijesno najnižoj razini u nekada najjačoj utvrdi, čini se da Hrvati ne vjeruju Plenkoviću

Najnovije

Još iz rubrike