Filipović: Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba

Hrvatski borac Mirko Filipović u petak je, po izlasku iz bolnice nakon moždanog udara, objavio kako završava karijeru.

– Uspio sam se izvući bez ikakvih posljedica za sada, i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i teško funkcioniram bez njih, napisao je Cro Cop na društvenim mrežama zahvalivši prijateljima na porukama koje je primio i na brizi za njega i njegovo zdravlje.

Filipović je prije manje od dva tjedna u SAD-u na Bellatoru 216 svladao Amerikanca Roya Nelsona. Bila je to deseta uzastopna pobjeda hrvatskog veterana nakon koje su se najavljivale nove borbe no od njih neće biti ništa, piše HRT.

– Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako. I zato se nadam uspješnom oporavku i povratku u dvoranu. Rekreativno od sada, ali trening je trening. Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo, da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me. Dobro sam i dobro se osjećam, ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati, kao i ogromna većina koja to doživi.

Sve što mu se dogodilo protekli tjedan smatra najozbiljnijim upozorenjem i signalom koji mu šalje tijelo kako je vrijeme da stane s brutalnim treninzima, borbama i stresom koji ide uz to.

– Ležim u sobi večer poslije moždanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je došla’. Ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao moždani udar. To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju nikada neću zaboraviti. Tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam, dođi’pogledala me, prišla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete, a i ja s njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima, objavio je na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dragi prijatelji,zelim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vasoj brizi za mene i moje zdravlje.mozdani udar sam imao u ponedjeljak a slika ova je od prije dva dana,uoči mog izlaska iz bolnice.uspio sam se izvuci bez ikakvih posljedica za sada,i nadam se da ce tako i ostati.nadam se da cu se uspjesno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i tesko funkcioniram bez njih.bez borbi cu moći ali bez treninga nikako.i zato se nadam uspjesnom oporavku i povratku u dvoranu.rekreativno od sada ali trening je trening.imao sam veliku srecu da mi nista nije otkazalo,da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izoblicili me.DOBRO sam i DOBRO se osjecam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati,kao i ogromna većina koja to dozivi. shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to.lezim u sobi večer poslije mozdanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je dosla’.ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao mozdani udar.to kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajuci pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajuci u kakvom sam stanju nikada necu zaboraviti.tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dodji’pogledala me,prisla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete,a i ja sa njom.bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u zivotu.jos jednom hvala svima❤️

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Facebook Komentari