Otac bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata kuće u Pagu: Vidio sam troje djece na betonu u krvi, četvrto je upravo bacao

Jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece. Djeca su stara 3, 5, 7 i 8 godina.

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.

Ovo je monstrum koji je pobacao svoju dječicu kroz balkon

Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.

Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije.

Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece.

Djeca su trenutno u obradi, kazao je za N1 Željko Čulina, ravnatelj bolnice u Zadru. Dvoje djece je teže ozlijeđeno.

Djeca su trenutno u obradi, na rentgenima, pregledima, u 11 sati objavit ćemo u kakvom su zdravstvenom stanju, tad ćemo imati informacije nakon pretraga, kazao je.

Prema prvim saznanjima policije, po njihovom dolasku na mjesto događaja djeca su bila pri svijesti, piše Radio Zadar.

Kako neslužbeno doznaje reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, priveden je J.R., inače noćni čuvar auto kampa Šimuni. Navodno je prije stravičnog zločina kući došao iz noćne smjene. Dosad nije prijavljivan te nije poznat po incidentima.

Vlasnik kuće Bernard Maričević (85) u kojoj obitelj stanuje prepričao je Večernjem da je jutros prvo čuo dječji plač. Kada je istrčao iz kuhinje, troje djece već je ležalo na betonu, a četvrto je pomahnitali otac bacao s balkona.

– Čuo sam kako djeca plaču, plaču svi jako, kad mi došli doli, a ono sve puno krvi – kaže on.

Djeca su još bila u pidžamama, a nakon pada od straha su se pomokrila. Na mjestu gdje su djeca pala ostali su tragovi krvi. – Ja sam ga vidio kako je sjeo u auto i otišao je na policiju – dodaje. Maričević kaže kako nije bilo problema s njim te da su bili dobri podstanari.

Susjeda Marija kaže kako je čula da su uskoro morali iseliti iz kuće. – Možda je zato poludio, ali oni su svi bili dobri – rekla je ona, piše Večernji.

Plenković i Nada Murganić zgroženi bacanjem djece kroz balkon na Pagu, ali, zanimljivo, čini se da je obitelj poznata institucijama

Facebook Komentari