Policija traga za odbjeglim pljačkašem i upozorava građane: Vjerojatno je naoružan

Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša u ponedjeljak rano ujutro opljačkala su poštanski ured u Siraču te pobjegla. Dva i pol sata kasnije, prilikom legitimiranja u Pakracu, pljačkaši su razotkriveni, jedan je uhićen, a za drugim traje potjera.

Zbog sumnje u pljačku poštanskog ureda u Siraču jutros je pakračka policija zatekla dvojicu osumnjičenih muškaraca koji se dovode u vezu s tom pljačkom te je pritom jedan od njih i uhićen, dok se drugi dao u bijeg.

Pljačka poštanskog ureda u Siraču dogodila se oko 7:20 ujutro, a pakrački policajci dvojicu osumnjičenih muškaraca legitimirali su u Pakracu oko 10 sati.

“Policijski službenici intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjevenom u traperice i sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

Pozivamo građane na oprez, a ako raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, neka obavijeste policiju na broj 192”, stoji u priopćenju PU požeško slavonske, čiji policajci i tragaju za odbjeglim kriminalcem.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, dvojac maskiran fantomkama ušao je u poslovnicu i u prijetnju pištoljem od službenice zatražio novac.

Iako im je uplašena službenica dala nešto više od 10.000 kuna, oni su je izudarali i pošpricali suzavcem.

Nakon toga su navodno sjeli u terenac riječkih oznaka i pobjegli. Šokiranoj službenici liječnička je pomoć pružena u pakračkoj bolnici, a policija je odmah krenula u potragu za počiniteljima.

Iako su razbojnici bili maskirani, policajcima bi u istrazi bi mogla pomoći i snimka nadzornih kamera koja je snimila cijelu pljačku.

Inače, ovo je prvi put da je opljačkana pošta u tom mirnom i pitomom mjestu nedaleko Daruvara.

Facebook Komentari