LP: Atleticov trener malo izgubio kompas na utakmici protiv Juventusa

Diego Simeone u potpunosti je izgubio kompas sportskog ponašanja kada je Gimenez zabio pogodak za vodstvo Atletico Madrida protiv Juventusa u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Simeone se okrenuo prema navijačima i u navali adrenalina se uhvatio za mu…

Pretpostavljamo da je poruka bila: “moja momčad igra i pobjeđuje s mu…”. Ne znamo kako drugačije objasniti ovakav potez, a on ga je na konferenciji za novinare objasnio ovako:

“Morate imati mu.. da stavite Diega Costu i Kokea u igru od prve minute, iako fizički nisu bili spremni. Sve je prošlo dobro. Napravio sam to kao igrač u utakmici Lazia i Bologne i napravio sam to sada da pokažem našim navijačima da imamo mu… Gesta nije bila lijepa, priznajem, ali osjećao sam da moram to napraviti. Ispričavam se svima koje sam uvrijedio, ali napravio sam to iz srca”.

Za Diega Costu ovo je bio drugi nastup nakon 5. prosinca prošle godine, dok je Kokeu ovo bio povratnički nastup nakon što je izbivao mjesec dana.

Zbog ovakvog ponašanja Simeonea ni mogla dočekati ili suspenzija ili barem novčana kazna.

Atletico je bio slabiji u prvom poluvremenu, no očito je Simeone dobro pripremio momčad za nastavak utakmice, s obzirom da su zaigrali puno bolje, te nakon nekoliko promašenih prilika i poništenog gola stigli do uvjerljive 2:0 pobjede, piše gol.hr.

Teška bitka u LP-u: Stoperi Atletica “pokopali” Juve, Mandži i ekipi bit će teško u uzvratu

Facebook Komentari