VIDEO Marasov performans u Europskom parlamentu, evo kako je reagirao Tajani

Ad

SDP-ovci Gordan Maras i Damir Mateljan izveli su performans u Europskom parlamentu.

Na sjednici Europskog parlamenta sudjelovala je saborska delegacija, a SDP-ovci Gordan Maras i Damir Mateljan jasno su pokazali što misle o predsjedniku Europskog paralemnta Antoniju Tajaniju.

”Upravo sam u European Parliament predao Plenkovićevu prijatelju Tajaniju ovu poruku koju sam napisao na svojem name tagu. Video ću objaviti malo kasnije!

Rekao mi je: ‘Oh, thank you!”’ napisao je Maras na Facebooku.

Nešto kasnije objavio je i video kako Tajaniju uručuje poruku, a sve zbog njegovih izjava o ”talijanskoj Istri i Dalmaciji”.

”Trenutak kada sam uručio Plenkovićevu prijatelju Tajaniju poruku da ode! Uvrijedio je svojim porukama zemlju članicu EU i njezine građane. Mislite da će djelovati?” napisao je.

”Ove dvije ćelave glave u EU parlamentu, to smo kolega Maras i ja. Dok je predsjednik Europskog parlamenta, gospodin Tajani govorio, iz protesta spram njegove izjave o talijanskoj Istri i Dalmaciji, okrenuli smo mu leđa i napustili dvoranu.
P.S. Kolega Maras uručio mu je i ‘aviončić’, no gospodin Tajani puno je bolje reagirao od ministra Krstičevića ?”, napisao je Damir Mateljan.

Facebook Komentari