Svašta je Glavašević ispričao o Predsjednici RH, ali zanimljiva mu je ocjena da samo jedna osoba više od oporbe priželjkuje njezin poraz na izborima

Nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević komentirao je predsjedničin zaokret prema centru i priznavanje pogreške oko pozdrava ZDS. “Na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović sjedili su ratni zločinci, osobe koje su osuđene za plaćanje prostitutki kokainom i neonacisti, to je društvo koje je obilježilo četiri godine predsjedničina mandata”, kaže Glavašević, javlja N1.

“Za prosvjetljenje nikad nije prekasno, pozdravljam njeno nedavno otkriće da je fašizam loš i da ZDS nije stari pozdrav koji je kompromitiran”, rekao je Glavašević. Iako je prema anketama Grabar-Kitarović uvijek pri vrhu popularnosti među građanima, Glavašević poručuje: “Postoji dobar grafit u Splitu: ‘Moja baba glasala je za Kolindu jer joj je lijepa.’ Građani mogu podržavati političare iz bilo kojeg razloga, no to te političare ipak ne čini dobrim političarima… Za jedan dio građana koje ja predstavljam, mogu sasvim sigurno reći da je Kolinda Grabar-Kitarović potpuni promašaj.”

Komentirajući predsjedničin prijašnji odmak od HDZ-a, kritiziranje Vlade Andreja Plenkovića pa zatim pomirenje, Glavašević je rekao da samo jedna osoba više od oporbe priželjkuje njezin poraz na izborima, a to je upravo Andrej Plenković.

“Ona se okreće kako vjetar puše, licemjerna je osoba, oportunistica koja je spremna gaziti preko svake hrvatske svetinje kako bi avansirala sebe”, rekao je saborski zastupnik.

Facebook Komentari